3. MÍSTO V KATEGORIIDigitální transformaceroku 2021

Projekt Kodu spočívá v tom, že propojuje zájemce o takové bydlení s těmi, kteří ho dokážou postavit, případně nabídnout vhodný pozemek, na kterém tiny house může stát. Pokud máte o domek zájem, díky Kodu snadněji seženete cenově dostupné trvalé bydlení, případně glamping, který budete dále pronajímat. Pokud jste majitelem pozemků, Kodu vám zase pomůže k výnosům z jejich pronájmu.

 

REZEO spolupracuje s Kodu

Většina majitelů tiny housů využívá objekty k vlastní rekreaci nebo je pronajímá jako glamping. Čím dál víc lidí je ale užívá i k celoročnímu bydlení – k tomu už dnes není problém tiny house uzpůsobit. Díky Kodu je mnohem jednodušší si tiny house opatřit, ať už ho budete využívat jakkoliv.

  

Protože v REZEO máme rádi perspektivní a originální projekty, začali jsme s Kodu spolupracovat a zařadili jsme se mezi doplňkové služby, které Kodu svým zákazníkům nabízí. Náš přínos celému projektu spočívá ve službách, které umíme jako experti na pronájmy nabídnout těm zákazníkům Kodu, kteří se rozhodnou vybudovat prostřednictvím této platformy rekreační objekt a dále ho pronajímat.

 

 


Pokud se rozhodnete Kodu využít k založení vlastního glampingu, REZEO vám bude krýt záda.

 

 

Co zákazníkům Kodu REZEO nabízí

V první řadě je to náš rezervační systém ubytování, který pronajímatelům umí celé podnikání usnadnit. Od pohodlných online rezervací a propojení s ubytovacími portály až po automatizaci plateb za pobyt a mnoho dalšího. Ještě REZEO neznáte? v článku Jak si usnadnit pronájem chaty nebo chalupy si přečtěte, v čem vám může pomoci.

 

Klientům Kodu nabízíme také řešení webové prezentace jejich nemovitosti. Konkrétně webovou šablonu, díky které nemusí shánět a platit webového designéra. Šablonu nastavíme podle potřeb klienta, zdarma ho zaškolíme a jsme zdarma na telefonu, kdyby bylo potřeba něco upravit.

 

Také umíme pomoci s dnes tak populárním bezklíčovým přístupem. V REZEO dodáváme bezklíčové řešení, které také může být propojené s naším rezervačním systémem. Díky bezklíčovému systému nemusíte osobně vítat každého hosta, rekreanti mohou dorazit v jakoukoliv denní dobu. Také tím v glampingu uprostřed přírody získávají o to větší pocit soukromí.

 

Kodu – moderní a praktické řešení

Jsme rádi, že se na podobných projektech můžeme podílet. Líbí se nám, že platforma Kodu nabízí jak dostupné bydlení pro ty, kteří nemají finance na vlastní tradiční bydlení (nebo „jenom“ chtějí bydlet ekologičtěji a udržitelně), tak i přispívá ke zjednodušení podnikání těm, kteří sní o vlastním glampingovém zařízení, ale cesta k němu jim dosud připadala příliš trnitá. Moderní projekt, který patří do 21. století, tak to máme rádi a držíme palce! Pokud chcete o Kodu vědět víc nebo rovnou pořídit vlastní tiny house, navštivte jejich webové stránky.

Přečtěte si také...

×

Aplikace lze stáhnout pouze do mobilního zařízení.

Otevři rezeo.cz v mobilním zařízení, následně klikni na „Stáhnout“, přihlas se do aplikace a ulož na plochu.