3. MÍSTO V KATEGORIIDigitální transformaceroku 2021

Ve spolupráci s ubytovacími portály vidíme velký potenciál. Pokud nám poptávkový ubytovací portál bez rezervačního systému umožní integraci REZEO, společně dosáhneme perfektní funkčnosti a uživatelské přívětivosti, kterou se mohou chlubit ty největší zahraniční portály.

 

Výhody pro pronajímatele

Vaše nemovitost bude mít na ubytovacím portálu neustále aktuální kalendář obsazenosti a ceník. Nebudete tak muset do ničeho zasahovat a všechno důležité, od rezervace termínu přes uhrazení zálohy až po platbu za pobyt, se bude dít automatizovaně. Žádné telefony, žádné e-maily. Díky systému REZEO, který je v portálech integrovaný, vám odpadne spousta administrativní zátěže.

 

Výhody pro ubytovací portály

Ubytovací portály, se kterými spolupracujeme, mohou zase těžit z toho, že mají na svých stránkách funkční rezervační systém. Hosté, kteří portál navštíví, si mohou být jisti, že mají všechny potřebné informace aktuální a rychle našli co hledali. Budou spokojeni díky tomu, že si svoje vysněné ubytování zarezervovali během pár minut. Určitě budou tuto uživatelskou zkušenost sdílet a portál doporučí dál svým známým.

 

Neustále oslovujeme nové portály

Snažíme se spolupracovat s největšími a nejznámějšími českými i zahraničními ubytovacími portály a nabízet jim i jejich zákazníkům maximální možnou automatizaci za co nejnižší cenu.

 

Zároveň stále aktivně vyhledáváme mladé ubytovací portály, u kterých vidíme největší „tah na branku“ a potenciál růstu. Těm nabízíme spolupráci formou integrace systému REZEO. Takovou spoluprací může i (zatím) menší český portál docílit takové funkčnosti, jakou mají třeba velké portály typu Booking a Airbnb.

 

Aktuálně jsme navázali dvě nové spolupráce s ubytovacími portály Explorio a eUbytko.

 

Explorio

Explorio je mladý ubytovací portál, který je na trhu asi čtyři roky a zaměřuje se na ubytování rodin s dětmi. Provozovatelé portálu spravují kromě samotného portálu Explorio také stránky na sociálních sítích se sledovaností více než 325 000 lidí.

 

Ubytovací portál Explorio.

 

 

eUbytko

Ubytovací portál eUbytko je na trhu od roku 2020. Najdete na něm široký výběr ubytování jako apartmány, chaty, chalupy, glampingy, hotely, kempy, penziony, ubytovny a wellness zařízení. Dali si za cíl co nejvíce usnadnit uživatelům proces hledání a online rezervace ubytování po České republice (ostatně také proto spolupracují s REZEO).

 

V polovině roku 2023 spustili zcela novou verzi portálu s moderním designem a lepší uživatelskou přístupností. Díky tomu se jim podařilo zvýšit návštěvnost a lépe se umístit v internetových vyhledávačích. Do budoucna chtějí rozšiřovat svou nabídku a zlepšovat uživatelský zážitek při výběru kvalitního ubytování po celé republice.

 

Ubytovací portál eUbytko.

Přečtěte si také...

×

Aplikace lze stáhnout pouze do mobilního zařízení.

Otevři rezeo.cz v mobilním zařízení, následně klikni na „Stáhnout“, přihlas se do aplikace a ulož na plochu.